Pre školy

Ponuka pre školy

Dovoľte, aby sme Vám touto cestou ponúkli možnosť využiť filmové tituly na školské predstavenia. Vyberte si ktorýkoľvek filmový titul a my Vám ho radi premietneme.

Návšteva filmového predstavenia u nás v KINE v PÚCHOVE  je ideálnym programom pre žiakov a študentov v období pred prázdninami, vianočnými a veľkonočnými sviatkami, pre školské kluby, v období maturít alebo mimoriadneho voľna.

Filmy na školské predstavenia sú cenovo zvýhodnené, presná cena vstupenky na žiaka sa dohodne vždy individuálne na konkrétny film.


Filmy určené na školské predstavenie môžu mať zároveň edukatívny charakter /prírodopisné, dejepisné, zemepisné, hudobné, vojnové, umelecké, s protidrogovou tematikou a pod./ a často môžu poslúžiť ako učebná pomôcka.

 Ako na to:

- vyberte si ľubovolný film podľa vašej predstavy, prípadne vám PRIPRAVÍME  ponuku

- dohodnite si s nami konkrétny čas, ktorý vám vyhovuje, ponuka platí pre skupiny s počtom cca 30 žiakov, resp. podľa dohody

- filmy na školské predstavenia sú cenovo zvýhodnené, presná cena vstupenky na žiaka sa dohodne vždy individuálne na konkrétny film, pedagogický doprovod má vstup zdarma

- ponuka platí nielen pre MŠ, ZŠ, SŠ a ŠK na území mesta Púchov, ale aj pre školy z blízkeho okolia

Tešíme sa na spoluprácu.

Kontakt:

Marcela Bíliková
mobil: 0905 428 290, 042-2852401
e-mail: kino@puchovskakultura.sk